Ervaringen

Samen met mijn zoontje hebben we genoten van de liedjes, het spel, etc. Elke les was weer een feestje op zich. Heel veel herkenbare liedjes, maar ook nieuwe liedjes. Na de les kregen we de liedjes mee op papier en hebben we ze samen nog eens gezongen. Ilse voelt de groep heel erg goed aan en past de les daarop aan. Echt een aanrader voor kinderen, maar ook zeker voor de ouders. 

Ik heb de cursus als heel leuk ervaren. Mijn dochter keek er elke week echt naar uit en ik merkte dat ze tijdens de les ook los kwam. Normaal kan ze behoorlijk de kat uit de boom kijken, dus dat was heel leuk om te zien.

Mijn twee zoontjes (2 en 3) hebben, ieder op eigen wijze, erg genoten van de muziekles. De lessen zaten goed in elkaar met ruimte voor spel, beweging en verwondering. Erg leuk om samen met je kind te doen!

Ik vond het heel leuk om de muziekles met mijn dochter te doen. Ik heb het als heel positief ervaren, ik vond het ontzettend leuk. Mijn dochter heeft ook genoten. Ze had altijd zin om erheen te gaan en had altijd plezier in de les. De afwisseling tussen zingen, bewegen op de plek en bewegen in de ruimte was ook top. 

“Hele leuke cursus om samen met je kind te doen. Mijn dochter van bijna 2 had zichtbaar veel plezier tijdens de lessen! Heel erg leuk om zo nieuwe liedjes te leren en goed ingespeeld op de leeftijd van de kinderen. Sommige liedjes bleven hangen en werden ook thuis vol enthousiasme geoefend. Ik zou de cursus zeker aanraden!

Mijn dochter (1,5) vond de muziekcursus geweldig! De eerste les keek ze vooral de kat uit de boom. De lessen daarna kwam ze helemaal los. Thuis ging ze ook op ontdekking uit door te bekijken wat er allemaal geluid maakt en zongen we de liedjes! Echt een aanrader!

Leuke cursus en vooral veel muziek. Dit vond mijn dochter vooral heel leuk. Thuis ook de liedjes zingen, dus ze bleven ook hangen. Vooral de diversiteit van de gebruiksvoorwerpen die gebruikt worden ter ondersteuning is top! En het einde op de buik bij de ‘gitaar’ is een mooie afsluiter van de cursus. 

Ilse is een vrolijke en enthousiaste docente die heel goed en leuk met kinderen omgaat. Ze zorgt voor een gezellige sfeer waardoor de kinderen zich vrij voelen om lekker mee te doen. Er is een leuk en gevarieerd lesprogramma met aanstekelijke liedjes die mijn dochter ook thuis vrolijk doorzette! De kinderen komen met veel instrumenten in aanraking en leren leuke liedjes zingen. Ook kunnen ze lekker meedansen en bewegen op de muziek. Mijn dochter en ik hebben enorm genoten. Ik kan het iedereen aanbevelen om samen met je kind muziek te ontdekken!

Ilse is een lieve, betrokken en kundige muziekjuf. Mijn dochter (1,5) heeft ontzettend genoten van de lessen en kwam helemaal los. Ze maakt echt een feestje van de muziekles. Ik raad iedereen muziek op schoot aan. Bedankt Ilse en tot de volgende cursus. 

Toen de cursus afgelopen was en wij in de richting van het muziekgebouw reden, maar toch niet de kant op gingen, had ik een heel verdrietig meisje in de auto. Ze had zo’n zin in weer een muziekles! Reden genoeg om nog een keertje mee te doen. 

Mijn dochter van 1,5 en ik vonden het erg leuk om Muziek op Schoot bij Ilse te volgen. Ilse is enthousiast en creatief. Ze speelt in op wat de kinderen leuk vinden, en daagt ze ook uit om nieuwe ervaringen op te doen. In elke les zat wel een verrassing. Een aanrader dus!